DIYR: kom de RIC junioren aanmoedigen!

Aankomend weekend, 9 en 10 juli, staan op de Bosbaan in het Amsterdamse Bos de laatste nationale roeiwedstrijden van dit baanseizoen voor de junioren op het programma: de Dutch International Youth Regatta.
Voor zowel ervaren als onervaren roeiers zijn er het hele weekend wedstrijden over 2000 meter of in een ‘broken race’ vorm, eerst 1000 meter en dan nog eens 500 meter. Ben je benieuwd? Kom kijken en moedig de RIC junioren en andere roeiers aan! Klik HIER voor meer informatie. 

Speldjes jubilarissen

Tijdens een sfeervolle en gezellige jubileumreceptie op zondag 26 juni jl. zijn door voorzitter Karen Heerschop speldjes uitgereikt aan de leden die 25, 40 of 50 jaar lid van RIC zijn. De jubilarissen die hier niet bij konden zijn, kunnen hun speldje persoonlijk afhalen op RIC. Als je op RIC bent, schiet hiervoor dan een van de bestuursleden aan. Tref je steeds niemand of is het voor jou onmogelijk om je speldje persoonlijk af te halen, stuur dan even een mailtje naar info@ricamsterdam.nl voor het maken van andere afspraak.

Vrijwilliger RIC-websitekalender gezocht

Al jaren zorgt Welmoed Kaan ervoor dat de evenementenkalender op de RIC site up to date is. Welmoed heeft aangegeven deze taak te willen overdragen. Wij zijn dus op zoek naar iemand die deze taak van Welmoed kan en wil overnemen.
Je hoeft op het gebied van websites geen specialist te zijn om deze kalender bij te houden. Belangrijker is dat je nieuwsgierig bent naar wat er waar en wanneer georganiseerd wordt. Bij het publiceren maak je een korte samenvatting van het georganiseerde evenement.

Heb je belangstelling hiervoor? Meld je dan bij Welmoed via welmoed.kaan@planet.nl. Misschien wil je eerst wat meer informatie? Ook daarvoor kun je bij Welmoed terecht. 

Vragenlijst waterrecreatie: Belangrijk! laat je stem horen….

De gemeente Amsterdam heeft gevraagd om een vragenlijst over waterrecreatie te verspreiden onder onze leden.
Het water in Amsterdam biedt veel kansen voor sporten, bewegen en recreëren. Dat moet allemaal in goede banen geleid worden. Om beleid te ontwikkelen wordt door de gemeente nu eerst in kaart gebracht hoe en door wie het water op dit moment gebruikt wordt: welke sporten worden het meest beoefend?, waar en wanneer?, zijn die plekken wel geschikt of missen er voorzieningen?
Hier is een vragenlijst voor opgesteld: https://www.amsterdam.nl/onderzoek/waterrecreatie/
Hoe meer watersporters deze invullen, hoe gerichter de gemeente deze sporten, waaronder natuurlijk roeien, kan faciliteren. Dus: vul de vragenlijst in!

BBQ: save the date!

Op vrijdag 9 september om 19.00 uur staat er weer een RIC BBQ gepland, bij mooi weer natuurlijk buiten op het perron. Noteer deze datum alvast in je agenda!
Nadere informatie over de BBQ volgt nog.