Covid-19 update: Blijf alert!

Ook op RIC kunnen we er niet omheen. Na de excessen in het park en op het water worden de regels weer wat aangetrokken. Tot 1 oktober staan er hekken om het park Somerlust en ligt er een wat ongelukkig geplaatste ballenlijn om de bootje te weren. Helaas wel meer naar onze haven toe.

Binnen de vereniging wordt het gelukkig ook steeds drukker, maar willen we benadrukken dat de regels in acht genomen moeten blijven worden. Iedereen die gaat roeien moet eerst een tijdslot (en boot) afschrijven, dit gaat ook op voor het gebruik van de krachtruimte! Was daarnaast regelmatig je handen, handvatten, volg de logische routes etc. en blijf op gepaste afstand. Om iedereen een kop koffie te gunnen na het roeien, maak weer ruimte voor een ander mocht het druk worden in de soos. Met het mooie weer is er nu eenmaal meer plek dan als het straks wat frisser wordt.

Helaas zijn er recent fietsen ontvreemd en dat heeft als gevolg dat steeds meer fietsen “even” binnen gezet worden. Om een nieuwe fietsenstalling op RIC te voorkomen is het dus beter deze toch buiten te laten staan.

Voor de liefhebbers van roeiontmoetingen al dan niet met wedstrijdkarakter: langzaam komen er weer een aantal op de agenda!