Jubileum Pubquiz en meer…

Jubileumquiz: nadere info

Op dinsdag 27 april a.s. bestaat RIC 90 jaar. Door de maatregelen op dit moment moeten de feestelijkheden nog even worden uitgesteld, maar wat wel kan is pubquizzen!  Hierover stond in de vorige Ledenpost al een bericht, maar deze is bij veel leden helaas in de spambox terecht gekomen. Daarom nu nogmaals het bericht dat op zaterdag 1 mei om 20.00 uur staat de digitale Jubileumpubquiz staat gepland. Ditmaal geen algemene kennisvragen, maar zijn er vragen over roeien, over wedstrijden, (historische) weetjes over RIC, er komen (oude) foto’s voorbij en zijn er muziekvragen. Het wordt echt leuk, dus doe allemaal mee!

Hoe gaat het in zijn werk, zo’n pubquiz?

  • De pubquiz zal op zaterdag 1 mei vanaf  20.00 uur worden gepresenteerd via een livestream vanuit de sociëteit. Zorg dat je op tijd bent, want we beginnen om 20.00 uur precies!
  • Meld je van tevoren aan op https://leden.ricamsterdam.nl/pubquiz/ (kies bij de vraag: ‘Voor welke ronde zijn dit de antwoorden? voor de ronde: ‘Dit is onze teamaanmelding’).
  • Op zaterdag 1 mei zal er een link komen te staan op https://leden.ricamsterdam.nl/pubquiz/, waarmee je de livestream kunt bekijken.
  • Eén persoon per team stuurt de antwoorden in via het antwoordformulier op https://leden.ricamsterdam.nl/pubquiz/ (denk er aan om telkens de juiste ronde te selecteren!).
  • Overleggen met je team kan via Skype, Zoom, Teams, Houseparty of een andere app.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar thom@ricamsterdam.nl.

 

Help je mee om de stoelen en bank weer tiptop te maken? 

Het is nog niet zover dat de sociëteit al weer open mag, maar we gaan wel alvast de stoelen en de bank schoonmaken. Dat doen we in de sociëteit, dus voldoende ruimte en veel frisse lucht. Er zijn mensen nodig om stoelen naar de sociëteit te brengen en weer terug naar de hal, dat is een half uurtje werk. We maken met een paar mensen de stoelen schoon met water en beetje allesreiniger, twee uurtjes werk. Ook zijn er mensen nodig voor het wassen van de hoezen van de bank en/of het repareren van losse naden. Als je wilt helpen, meld je dan aan via annekevanlimborgh@ziggo.nl

Jubileumshirt: nu te bestellen

Geen jubileum zonder jubileumshirt. Ditmaal geen katoenen t-shirt, maar een heerlijk sneldrogend, vochtregulerend kwaliteit roeishirt met lange mouwen. Een fijn coolmaxshirt van het bekende roeikledingmerk Dibi. De rug is verlengd, zodat je tijdens het roeien geen blote rug hebt. De mouw is voorzien van een met zwart afgebiesde oranje baan. Op de linkerborst staat ons prachtige jubileumlogo, ontworpen door Maarten Douwe Bredero, afgedrukt.
Kosten van dit shirt zijn € 46,-.
Van de shirts hebben we op RIC geen voorraad. Ze worden op voorinschrijving gemaakt. Je kunt je bestelling tot 1 juli plaatsen bij Roeigoed via de link:
https://www.roeigoed.nl/ric/c743.
Gebruik je de kortingscode RIC90, dan betaal je geen verzendkosten en kun je het shirt t.z.t. op RIC afhalen.

Binnenkort hebben we op RIC een paar exemplaren in verschillende maten hangen, zodat je het shirt ook live kunt bewonderen. Indien nodig kun je het dan ook passen.