Jubileumreceptie en botendoop

De jubileumreceptie 90+1

Een geslaagde, zij het uitgestelde, jubileumreceptie, waarbij voorzitster Karen Heerschop stilstond bij de geschiedenis van RIC, de bijzondere trouwe ledenschare en natuurlijk het aantal 90 jarige en bijna 90 jarige leden. Met live pianomuziek, de door Roel van der Steen gedoopte nieuwe Empacher wedstrijdskiff Artemis en natuurlijk een gezellig samenkomen met veel (oud)leden. daarnaast kregen maar liefst 50 leden een speldje voor het 25-, 40-, of 50 jarig lidmaatschap. Wie zou hier niet lid willen zijn?

Masterroeien: sessie video-coaching

Wil je graag een paar goede aanwijzingen om je skifftechniek te verbeteren? Of wil je sneller worden in de 2x of 2-? Op zaterdag 9 juli organiseren we een sessie video-coaching! Alle senioren en masters met roeibevoegdheid 2 of 3 zijn van harte welkom.

De training start om 10.00 uur bij ’t Kalfje. Bart Peters (wedstrijdcommissaris) zal van iedereen een video-opname maken op het stuk tussen ’t Kalfje en de Rozenoordbrug en deze daarna op RIC samen met de deelnemers analyseren. Leuk en leerzaam!

Wil je meedoen? Meld je aan bij Hanneke Peters (commissaris masterroeien a.i.) via masterroeien@ricamsterdam.nl.

Ballenlijnen

Begin deze week zijn er door de gemeente aan weerszijden van RIC ballenlijnen in het water neergelegd, die dienen om plezierbootjes van de oever weg te houden. Er is een flink stuk water afgezet.
De ballenlijnen kunnen je niet ontgaan als je gaat roeien, maar toch op deze plaats een waarschuwing: zorg dat je ruim om de ballenlijnen heen vaart en passeer bij terugkomst vanuit Ouderkerk de grote rode boei aan stuurboordzijde!