Moord regatta op 1 oktober

Inschrijven kan tot 27 september 2022

De inschrijvingen stromen binnen. Zorg dat je erbij bent op 1 oktober!
Van Moordregatta naar Droomregatta
We draaien het eens helemaal om. Moord wordt Droom, als afsluiting van de periode van lockdowns en als voorbode van betere tijden. Wij dromen van een prachtige wedstrijddag zonder restricties, waarop wij vele deelnemers mogen verwelkomen. Ben jij er ook weer bij?!

Heatindeling
Benieuwd naar de heatindeling en het tijdschema? Ga naar www.moordregatta.nl . Binnenkort verschijnen bij Wedstrijdinformatie, Heatindeling en Startvolgorde de schema’s van editie 2022.

Brabantse gezelligheid
Onze unieke blikken zijn gepoetst, de bokaal is uit het vet gehaald, bedrijfsploegen zijn aan het trainen, het mooie weer is besteld en de vrijwilligers zijn er klaar voor om je gastvrij te ontvangen. Geniet van een witte Trappist van het vat, begeleid door de vrolijke klanken van de Onze Lieve Vrouwenkapel. Nog energie over? Dan kunnen de voetjes van de vloer in onze Silent Disco.

Droommaaltijd
Onze cateraar is na de wedstrijd uiteraard ook weer present. Voor 15,- euro krijg je een heerlijke bourgondische maaltijd! Eet je ook mee? Geef je op via het contactformulier op www.moordregatta.nl. Gezellig!

Van droom naar daad
Schrijf je in voor de wedstrijd, nodig je clubgenoten ook uit en bereid je voor op een prachtige racedag op de Tilburgse Watersportbaan. Heb je nog vragen? Vul het contactformulier op www.moordregatta.nl in en je hoort snel van ons.

Heel graag tot ziens op 1 oktober!

Tilburgse Open Roeivereniging
Beekse Bergen 9
5081 NJ  Hilvarenbeek (NL)