Nieuwe coronaregels en de Heineken Roeivierkamp (met roeiverbod)

Vanaf 25 september: nieuwe Coronaregels op RIC

DE BASISREGELS
Op 25 september gaat Nederland verder open en verandert de basisregel ‘verplicht 1,5 m afstand houden’ in een dringend advies om afstand te houden. Het blijft echter verstandig om elkaar de ruimte te geven en dan blijft 1,5 m afstand de veilige afstand. Dus: houd 1,5 m afstand als dat kan! Lees HIER alle regels voor RIC.

Heineken Roeivierkamp

Op 2 en 3 oktober wordt de Heineken Roeivierkamp geroeid. Anders dan eerder aangekondigd is dit geen ‘Testen voor Toegang evenement’ meer, maar is het nu een ‘Doorloop evenement’. Dit betekent dat het terrein niet meer afgezet wordt en dat er niet gecontroleerd op een geldige QR code. De deelnemers aan de H4K en de RIC vrijwilligers/leden krijgen wel een polsbandje. RIC leden krijgen een apart kleur polsbandje, dat verkrijgbaar is bij de ingang van RIC. Verzoek: doe iets aan waardoor het makkelijk te zien is dat je RIC lid bent, bijvoorbeeld je RIC shirt, een RIC vrijwilligersshirt of een RIC sjaal. LET OP: Er is een roeiverbod op beide dagen!

Roeien kan op zaterdag 2 oktober tot 9:00 uur. (Let op trainende ploegen van buiten Amsterdam!) Op zondag 3 oktober roeien alleen stad uit na 15:00 uur.
Echter dan is de Willem III Jeugdestafette tussen WIII en de molen bij het kalfje. Let dus heel goed op en geef de (beginnende) jeugd voldoende ruimte!

RIC GEBOUW

Het hele RIC gebouw, met uitzondering van de vlotten en loodsen, is alleen toegankelijk voor RIC leden en RIC vrijwilligers. De inrichting van de sociëteit wordt niet veranderd, omdat daar alleen RIC leden welkom zijn. In het weekend van de H4K kan in de soos ook alleen met RIC muntjes betaald worden.
– De kleedkamers zijn alleen open voor RIC leden en deelnemende RIC- en combinatieploegen.
– Voor alle andere deelnemers worden er buiten het gebouw Dixi’s neergezet. Bij slecht weer kunnen bezoekende verenigingen schuilen in de loodsen (niet in de hal), alleen te bereiken via het zijhek.

BUITEN IN HET PARK KOMEN:

Een Warsteiner-wagen met RIC-verkooppunt, banken en parasols, één en ander wel afhankelijk van het weer en het aantal deelnemers. Betaling waarschijnlijk met RIC muntjes, die verkrijgbaar zijn bij een verkooppunt in de hal direct bij de voordeur.