Scholen weer begonnen, vakanties voorbij

Nu  het ‘gewone’ leven weer een beetje vorm krijgt en alles op RIC weer opgestart wordt, is het goed even een paar items te benoemen:

Opgeven trainen halter/ergometerruimte: Elk jaar wordt het drukker met mensen die in groepjes op een vaste tijd gebruik willen maken van de ergometers of een krachttraining willen doen. Daarom zal er ook dit jaar een nieuw schema gemaakt worden. Wil je op een vaste tijd aan de slag met ploeggenoten, laat dit weten o.v.v. aantal mensen, voorkeurstijd, soort training en dag via wedstrijd.ric@gmail.com De (wedstrijd)jeugd krijgt waar nodig voorrang op de tijden tussen 17:00 en 18:30

Omdat de jeugdinstructie steeds omvangrijker wordt is hier extra hulp welkom, ook verzoeken we om de drukte na 10:00 uur op zaterdagochtend te mijden.

Wedstrijden: Er zijn al aardig wat ploegen aan het trainen voor de naderende wedstrijden, zoals bijvoorbeeld de Heineken Roeivierkamp op 2 en 3 oktober. Wil je met je ploeg meevaren, laat tijdig weten welk boottype je gaat varen i.v.m. de bootindeling. wedstrijd.ric@gmail.com

Veiligheid: Steek bij vertrek vanaf RIC eerst over en dan pas richting Utrechtse brug en bij terugkeer let op kruisende sloepjes bij het zijkanaal. In Ouderkerk aan de Amstel wordt gewerkt aan de brug. Ook hier extra opletten.