Gebouw

Het gebouw is eigendom van de Ric-Stichting; de vereniging huurt het gebouw van de Ric-Stichting. Bij noodgevallen betreffende het gebouw (bijvoorbeeld lekkage, storingen, etc.) kun je contact opnemen met Tom Emke (06-22452389). Minder urgente zaken kun je via e-mail melden aan gebouw@ricamsterdam.nl.

Leden van 18 jaar en ouder krijgen bij aanmelding een Toegangspasje of -druppel voor het gebouw.

Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers. Helaas wordt RIC ook wel eens bezocht door ongenode gasten. Portemonnees en dergelijke kunnen als de sociëteit open is achter de bar bewaard worden. Ook zijn er kluisjes in de hal om spullen tijdens het roeien in op te bergen. Die kun je afsluiten met een eigen hangslotje. De kluisjes zijn niet bedoeld voor permanent gebruik.

De werkplaats is alleen toegankelijk voor bestuursleden, de leden van de materiaalcommissie of met speciale toestemming van de commissaris materiaal.

Plaats geen fietsen of botenwagens in de hal, deze kunnen buiten het gebouw gestald worden.

RIC is in de hal, de sociëteit en de werkplaats te bereiken op 020-692 41 40. Er zijn niet altijd mensen in het gebouw, dus de telefoon wordt niet altijd opgenomen. Voicemailberichten voor RIC komen bij de secretaris terecht, maar het wordt gewaardeerd als je in plaats van een voicemailbericht achter te laten een mail stuurt aan info@ricamsterdam.nl.

Ben je de laatste die het gebouw verlaat, zorg dan dat alle loodsdeuren en alle ramen dicht zijn en dat het licht uit is.

« Index