Verenigingstenue

Het verenigingstenue bestaat uit:

  • een wit shirt met een verticale oranje baan, aan de mouwen en de boord oranje afgebiesd
  • een zwarte broek.

Of een roeipakje met dat uiterlijk.

Je draagt het verenigingstenue wanneer je op een wedstrijd uitkomt voor RIC of wanneer je bij een toertocht of ander roei-evenement RIC vertegenwoordigt. Uitzondering hierop zijn combinatieploegen op wedstrijden buiten Nederland. Als verenigingsploeg draag je natuurlijk gewoon het RIC-tenue.

Het shirt en het roeipakje zijn te koop via de webshop van Powerhouse Sport (http://www.powerhousesport.nl/). Powerhouse heeft een complete lijn met RIC-kleding: turtles, jacks, trainingsbroeken en trainingsshirts (lang en kort).

In principe zijn er vier bestelmomenten per jaar. Je wordt daarover via de Ledenpost en de website geïnformeerd. De webshop is dan ongeveer een week geopend. Je kunt je bestelling plaatsen en (vooraf) via iDeal betalen. De levertijd bedraagt gemiddeld 5 tot 6 weken, waarna je bestelling op RIC wordt afgeleverd. Tegen betaling van verzendkosten kan de bestelling ook bij je thuis bezorgd worden.

Ten minste één keer per jaar is er een pasdag op RIC. Powerhouse komt dan langs met alle maten roeikleding. Je kunt de kleding dan passen en waar nodig zal Powerhouse advies geven. Als je de kleding buiten de pasdag om wilt passen, kun je het best even een ander lid vragen of je zijn/haar Powerhouse-kleding kunt proberen.

Buiten de bestelmomenten is de webshop gesloten. Mocht je dringend een RIC-tenue nodig hebben, dan kun je contact opnemen met de secretaris. We beschikken namelijk nog over enige roeikleding van de vorige leverancier, die je (met korting) kunt kopen. Niet alle maten zijn meer beschikbaar en: op is op.

Heb je vragen over het verenigingstenue, stuur dan een e-mail naar kleding@ricamsterdam.nl.

Zie ook het breipatroon van de RIC-sjaal.

« Index