RIC scoort culinair en op de NKIR 2022

Het was een extreem druk weekend op RIC met een fantastisch Kerstdiner georganiseerd door het jeugdbestuur op zaterdagavond en de Kerstlunch op zondag. Daarvoor was er nog de RRRace die dit keer in keerboei-vorm werd verroeid. Buiten RIC werd er ook geacteerd. Enkele jeugdploegen roeide de Dinho wedstrijden op de Alkmaarsche en in de Sporthallen Zuid werd het onderste uit de kan gehaald op de Nederlandse Kampioenschappen Indoor Roeien en tevens ook het Nationaal Kampioenschap.

Bij de Jongens 15-16 werd Koen de Gunst knap 1e en daarmee Nederlands kampioen. In hetzelfde veld streden Jesse de Bruijn, Dilan Anderegg en Cameron Berg ook goed mee. Reinier Broekhuizen scoorde een 4e plaats in het J17-18 veld, waar ook Timo Bayens mee deed. Bij de meisjes vond Julia Keizer een zeer sterke tegenstander in het M 12-14 veld en werd tweede, Puck Godkewitsch eindigde in het midden van deM17-18 categorie.

Naast de jeugd waren er nog een aantal RIC-veteranen actief en ook hier werd goed gescoord. Edith Koot won het dames VE veld en Marjolein Brink werd daar tweede. Marcel Holsheimer eindigde als derde bij de VE en Arnt Meint werd derde bij de VF.