We gaan weer RRRacen!

Er zijn RRRaces op

Zet de data maar vast in je agenda: de RRRace wordt dit jaar gehouden op 27 oktober, 17 november, 15 december, 19 januari en 1 maart. Steeds is de race tussen 10.30 en 12.00 uur. We racen vanaf het standbeeld van Rembrand over een afstand van 2,5 km terug naar RIC.

Door een aantal nieuwe regels belooft het nog leuker en nog spannender te worden dan voorgaande jaren. Zo mag de snelste boot als eerste starten, maken we een apart klassement voor leden die in 2019 lid zijn geworden en geen eerdere roei-ervaring hebben en mag een winnende ploeg niet nogmaals in dezelfde samenstelling starten. Verder hebben we aan de correctiefactoren gesleuteld waardoor het voor C-boten wat moeilijker wordt te winnen. De uitslag wordt dus nog eerlijker. Iedereen zou eigenlijk gewoon mee moeten doen!

Aanmelden kan via https://leden.ricamsterdam.nl/opgeven-voor-wedstrijden/ (kies ‘andere wedstrijd’). Meer informatie vind je in Dolpen van oktober die je kunt inzien via https://leden.ricamsterdam.nl/dolpen-archief/.