zondag 23-2: Proefskiffhead – AFGELAST

Helaas, de wind is niet onverwacht gaan liggen, sterker nog, het wordt alleen maar erger vandaag. Daarom kan de proefskiffhead helaas niet doorgaan. We zullen het moeten doen met de echte op 29 maart.


Update zaterdagavond: het ziet er niet al te best uit voor de proefskiffhead, er wordt nu (zaterdagavond) voor zondagmiddag windkracht 6 met uitschieters naar 10 voorspeld. Dat is te winderig. Morgen om uiterlijk 9:30 lees je hier of de proefskiffhead doorgaat.


Doe mee aan de proefskiffhead

Ga je de Skiffhead varen en wil je weten hoe je ervoor staat? Of overweeg je de Skiffhead te starten en wil je een keer oefenen? Of heb je gewoon zin om in een zwerm skiffs zo hard als je kunt van Ouderkerk naar Amsterdam te varen? Doe dan mee aan de proef-Skiffhead op zondag 23 februari. Geen ingewikkeld gedoe, je hoeft je niet op te geven, zorg gewoon dat je op tijd in Ouderkerk bent en gaan. We hebben ook geen tijdwaarneming – als je iemand hebt ingehaald, ben je harder gegaan.

Dus, de deal is:

  • Je bent op zondag 23 februari om 12:00 op RIC en meldt je bij Maartje Wakker – dan bepalen we een startvolgorde;
  • We starten om 13:00 in Ouderkerk;
  • Wie het eerste bij De Hoop is!
  • Uiteraard is er geen vaarverbod ofzo geregeld, je kunt dus geen bochten afsnijden en moet ook gewoon uitkijken;
  • Na afloop is de bar open!

O, en heb je zin om op een zondagmiddag met een stopwatch smartphone of tablet met een coole tijdwaarnemingsapp in Ouderkerk of bij De Hoop te staan? Meld je bij Maartje op maartje@ricamsterdam.nl – dan hebben we nog tijdwaarneming ook!